Mooi en gezond haar via een natuurlijke route bij de natuurkapper: Natural HairDo

Het zit al in onze naam verweven want wij staan voor natuurlijke verzorging en behandeling van uw haar. En nee, dit gaat niet op de ‘geitenwollensokken manier’. Wij bewijzen dat natuurlijk en trendy heel goed samen kunnen gaan! Vindt u duurzaamheid belangrijk? Wilt u graag je steentje bij dragen aan het milieu en dierenwelzijn? Kom dan eens langs bij de natuurkapper ‘Natural HairDo’. Bij binnenkomst staat er al een kopje biologische koffie of kruidenthee voor u klaar. Vervolgens bespreken we uw wensen wat betreft uw haarstijl. Of misschien wilt u uw haar op een natuurlijke manier laten kleuren? Dan adviseren wij u graag. Wij werken met Rodolphe & Co haarverf waarbij er gebruik wordt gemaakt van organische henna- en plantenkleuringen. Het analysegesprek duurt ongeveer 15 minuten en is helemaal gratis. Ga voor de natuurlijke route naar trendy en glanzend haar!

Is de natuurkapper wel geschikt voor mij?

Twijfelt u of de natuurkapper wel wat voor u is? Eigenlijk is de natuurkapper geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijke verzorging en styling. De stylisten van Natural HairDo staan voor u klaar zodat u mooi en gezond haar krijgt met de aandacht die u verdient! Verder is de natuurkapper speciaal geschikt voor mensen met allergieën, zoals parabenen of parfums. Ook wanneer u in een bepaalde levensfase zit is het van belang om geen chemische producten te gebruiken maar over te stappen op de natuurlijk weg. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u zwanger bent of herstelt van een chemokuur. De meeste klanten van ons kiezen voor de natuurkapper omdat ze een hart voor de natuur en dieren hebben. Dus gebruikt u het liefste natuurlijke en vegan friendly producten? Je bent bij Natural HairDo van harte welkom om u te laten verwennen. Kom eens langs bij onze kappers tussen Middelburg en Vlissingen. Geniet van de heerlijke geuren en laat u overvallen door een wellness gevoel.

Producten op natuurlijke basis

Bij de natuurkapper hechten we er veel belang aan dat uw haar en hoofdhuid in balans is. Dit bereiken we door alleen maar natuurlijke producten te gebruiken. Producten met chemicaliën brengen uw hoofdhuid juist uit balans dus het kan in het begin even wennen zijn wanneer u de overstap maakt naar natuurlijke producten. Waarschijnlijk ben u in no-time overtuigd door alle voordelen die u zult ervaren, zoals gezonder, dikker en glanzender haar, minder haaruitval, geen nare chemische luchten en minder jeuk. Wees lief voor uw haar en maak een afspraak bij Natural HairDo door een afspraak te maken via de online agenda of via WhatsApp. Wilt u ons iets vragen? Wij beantwoorden uw vraag ook graag via de chat.

Natural HairDo         

Natuurkapper & Haarcoach tussen Vlissingen  & Middelburg                             

OPENINGSTIJDEN
op afspraak via de online agenda link of WhatsApp

woensdag t/m vrijdag 9.30 - 17.00 u  

donderdag- vrijdagavond: 19.00 - 21.30 u
zaterdag: 9.30 - 13.30 u  


ADRES / CONTACTGEGEVENS:

Nieuwe Vlissingseweg 235
4387 AE Vlissingen
M: 0623485152
E: info@naturalhairdo.nl
W: www.naturalhairdo.nl
KvK:  76640825
BTW:  NL003112670B31

Ben je in goede gezondheid? Fijn, maar tijdens de lock down kunnen we je helaas niet behandelen. Wil je een DIY product of anders bestellen? Neem even contact op.
 

Boek een afspraak `vanaf 20-01-2021 via de 'agenda knop' hierboven of middels WhatsApp: 0623485152
Heb je een vraag? Dit kan via de 'knop contact pagina ' of direct met de chat, (indien online).

 


Vrij parkeren in de straat bij afslag Vrijburg, linksaf (oneven nrs.) tegenover bushalte Abeele

Op al mijn overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
Like  Natuurkapper Natural HairDo