top of page

Mooi en gezond haar via een natuurlijke route bij de natuurkapper: Natural HairDo

Het zit al in onze naam verweven want wij staan voor natuurlijke verzorging en behandeling van je haar. En nee, dit gaat niet op de ‘geitenwollensokken manier’. Wij bewijzen dat natuurlijk en trendy heel goed samen kunnen gaan! Vind je duurzaamheid belangrijk? Wil je graag je steentje bij dragen aan het milieu en dierenwelzijn? Kom dan eens langs bij de natuurkapper ‘Natural HairDo’.
Bij binnenkomst staat er al een kopje biologische koffie of kruidenthee voor je klaar. Vervolgens bespreken we je wensen wat betreft je haarstijl en wat je haar en hoofdhuid nodig hebben. Of misschien wilt je je haar op een natuurlijke manier laten kleuren? Dan adviseren wij je graag. Wij werken met Rodolphe & Co haarverf waarbij er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke minerale pigmenten (Mineral Colours) en organische henna- en plantenkleuringen (Organic Infused Colors). Het analysegesprek duurt ongeveer 15 minuten en is helemaal gratis. Bij een eerste behandeling krijg je ook gratis een Detox behandeling aangeboden om alle build-up, zoals siliconen e.d. te verwijderen.
Ga voor de natuurlijke route naar trendy en glanzend haar!

mail logo-png-320x132.png

Is de natuurkapper wel geschikt voor mij?

Twijfel je of de natuurkapper wel wat voor je is? Eigenlijk is de natuurkapper geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijke verzorging en styling. De stylist van Natural HairDo staat voor je klaar zodat je mooi en gezond haar krijgt met de aandacht die je verdient! Verder is de natuurkapper speciaal geschikt voor mensen met allergieën, zoals PDD, PDT, persulfaten, parabenen of parfums. Ook wanneer je in een bepaalde levensfase zit is het van belang om geen chemische producten te gebruiken maar over te stappen op de natuurlijk weg. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer je zwanger bent, in de overgang zit of herstelt van een chemokuur. De meeste klanten van ons kiezen voor de natuurkapper omdat ze een hart voor de natuur en dieren hebben. Dus gebruik je het liefste natuurlijke en vegan friendly producten? Je bent bij Natural HairDo van harte welkom om je te laten verwennen. Kom eens langs bij onze kapper tussen Middelburg en Vlissingen. Geniet van de heerlijke geuren en laat je overvallen door een wellness gevoel.

NaturalHairdo-Natuurlijkehaarverf_.jpg
mail logo-png-320x132.png

Producten op natuurlijke basis

Bij de natuurkapper hechten we er veel belang aan dat je haar en hoofdhuid in balans zijn. Dit bereiken we door alleen maar natuurlijke producten te gebruiken. Producten met chemicaliën brengen je hoofdhuid juist uit balans dus het kan in het begin even wennen zijn wanneer je de overstap maakt naar natuurlijke producten. Waarschijnlijk ben je in no-time overtuigd door alle voordelen die je zult ervaren, zoals gezonder, dikker en glanzender haar, minder haaruitval, geen nare chemische luchten en minder jeuk. Wees lief voor je haar en maak een afspraak bij Natural HairDo door een afspraak te maken via de online agenda of via WhatsApp. Wilt je nog iets vragen? We beantwoorden je vraag ook graag (indien online) via de chat.

bottom of page