Natural Hairdo, de kapper in Middelburg met liefde voor natuur en milieu

Op zoek naar een duurzame ‘eco’ kapsalon in de regio Middelburg? Bij Natural HairDo maakt u kennis met een natuurlijke aanpak waardoor uw haar er mooi en glanzend uit zal zien. Bij ons krijgt u de aandacht die u verdient. Vindt u duurzaamheid en bewust leven belangrijk? Wilt u natuurlijke producten die geen irritaties veroorzaken? Kom dan eens langs bij de natuurkapper in Middelburg. Waan uzelf in een wereld vol heerlijke natuurlijk geuren, ervaar dat ontspannende gevoel en laat ondertussen uw haar knippen en in model brengen bij Natural HairDo. Wij geven u professioneel advies waarbij uw wensen en mogelijkheden centraal staan. U krijgt ook tips voor thuis mee en uw kleurtype wordt bepaald. Bent u een zomertype of meer een mixtype? Wat past er daadwerkelijk bij uw persoonlijkheid en stijl? Wordt wijzer bij de duurzame kapper op de grens van Middelburg.

Op een zo natuurlijk mogelijke wijze mooi en glanzend haar bij de natuurkapper in Middelburg

Bij Natural HairDo zorgen we ervoor dat u zelf met uw kapsel uit de voeten kunt. Hierbij houden we rekening met de manier waarop uw haar als vanzelf valt. De natuurlijke schoonheid van uw haar halen wij naar boven. Wilt u uitsluitend gezonde producten gebruiken voor uw haar en hoofdhuid? Vindt u respect voor natuur en ieders gezondheid belangrijk? Dan passen de natuurlijke haarverzorgingsproducten vast bij u! Zo bevat de natuurlijke haarverf die onze kappers gebruiken minerale pigmenten waarbij prachtige kleurschakeringen en een parelmoeren glans zichtbaar zijn. En dit allemaal met respect voor uw gezondheid en de natuur. Wanneer u begint met het gebruiken van natuurlijke producten is dit al een beleving op zich. U heeft geen last meer van chemische en stinkende geurtjes en u zult ervaren dat uw hoofdhuid opknapt. Jeuk en irritaties zijn verleden tijd. Onze natuurlijke producten zorgen ervoor dat uw haar gezond en veerkrachtig wordt waardoor het beter in model blijft zitten en de kleur langer behouden blijft. Wees lief voor uw haar en kies de natuurlijke route naar gezond en glanzend haar bij de natuurkapper in Middelburg.

 Natuurlijke productenlijn en haarverf voor uw natuurlijke krullen

Bent u gezegend met een bos krullen? Dan heeft u vast al ervaren dat hydratatie erg belangrijk is. Voor een natuurlijke bos krullen hebben wij een mooie organische productenlijn van Roldophe & Co. Natuurlijke proteïnes zorgen ervoor dat uw haar wordt gevoed tot in de wortels. Alle producten zijn vegan friendly, biologisch, natuurlijk en verantwoord. Deze transparante productenlijn heeft het allemaal! Er zijn geen gevaarlijke ingrediënten toegevoegd. Ook zitten er geen siliconen in waardoor er een laagje om uw krullen heen komt. Ga voor een natuurlijke slag in uw haar! Rijke en natuurlijke ingrediënten zullen uw haar door en door voeden. Het resultaat is meer veerkracht en glans in uw haar. Wilt u graag meer weten over onze duurzame kapsalon in Middelburg? Maak een afspraak via de online agenda of neem contact op met een van onze natuurkappers of haarcoaches via WhatsApp.

Natural HairDo         

Natuurkapper & Haarcoach tussen Vlissingen  & Middelburg                             

OPENINGSTIJDEN
op afspraak via de online agenda link of WhatsApp

woensdag t/m vrijdag 9.30 - 17.00 u  

donderdag- vrijdagavond: 19.00 - 21.30 u
zaterdag: 9.30 - 13.30 u  


ADRES / CONTACTGEGEVENS:

Nieuwe Vlissingseweg 235
4387 AE Vlissingen
M: 0623485152
E: info@naturalhairdo.nl
W: www.naturalhairdo.nl
KvK:  76640825
BTW:  NL003112670B31

Ben je in goede gezondheid? Fijn, maar tijdens de lock down kunnen we je helaas niet behandelen. Wil je een DIY product of anders bestellen? Neem even contact op.
 

Boek een afspraak `vanaf 20-01-2021 via de 'agenda knop' hierboven of middels WhatsApp: 0623485152
Heb je een vraag? Dit kan via de 'knop contact pagina ' of direct met de chat, (indien online).

 


Vrij parkeren in de straat bij afslag Vrijburg, linksaf (oneven nrs.) tegenover bushalte Abeele

Op al mijn overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
Like  Natuurkapper Natural HairDo