Natural Hairdo, de kapper in Middelburg met liefde voor natuur en milieu

Op zoek naar een duurzame ‘eco’ kapsalon in de regio Middelburg? Bij Natural HairDo maak je kennis met een natuurlijke aanpak waardoor je haar er mooi en glanzend uit zal zien. Bij ons krijg je de aandacht die je verdient. Vind jij duurzaamheid en bewust leven belangrijk? Wil jij natuurlijke producten die geen irritaties veroorzaken? Kom dan eens langs bij de natuurkapper net buiten grens van Middelburg. Waan jezelf in een wereld vol heerlijke natuurlijk geuren, ervaar dat ontspannende gevoel en laat ondertussen je haar knippen en in model brengen bij Natural HairDo. Wij geven jou professioneel advies waarbij jouw wensen en mogelijkheden centraal staan. Je krijgt ook tips voor thuis mee en jouw kleurtype wordt bepaald. Ben je een zomertype of meer een mix type? Wat past er daadwerkelijk bij jouw persoonlijkheid en stijl? Wordt wijzer bij de duurzame kapper net buiten Middelburg.

Op een zo natuurlijk mogelijke wijze mooi en glanzend haar bij de natuurkapper in Middelburg

Bij Natural HairDo zorgen we ervoor dat je zelf met jouw kapsel uit de voeten kunt. Hierbij houden we rekening met de manier waarop jouw haar als vanzelf valt. De natuurlijke schoonheid van je haar halen wij naar boven. Wil je uitsluitend gezonde producten gebruiken voor jouw haar en hoofdhuid? Vind jij respect voor natuur en ieders gezondheid belangrijk? Dan passen de natuurlijke haarverzorgingsproducten vast bij jou! Zo bevat de natuurlijke haarverf die onze kappers gebruiken minerale pigmenten waarbij prachtige kleurschakeringen en een parelmoeren glans zichtbaar zijn. En dit allemaal met respect voor je gezondheid en de natuur. Wanneer je begint met het gebruiken van natuurlijke producten is dit al een beleving op zich. Je hebt geen last meer van chemische en stinkende geurtjes en je zult ervaren dat jouw hoofdhuid opknapt. Jeuk en irritaties zijn verleden tijd. Onze natuurlijke producten zorgen ervoor dat je haar gezond en veerkrachtig wordt waardoor het beter in model blijft zitten en de kleur langer behouden blijft. Wees lief voor jouw haar en kies de natuurlijke route naar gezond en glanzend haar bij de natuurkapper net buiten Middelburg.

 Natuurlijke productenlijn en haarverf voor uw natuurlijke krullen

Ben je gezegend met een bos krullen? Dan heb je vast al ervaren dat hydratatie erg belangrijk is. Voor een natuurlijke bos krullen hebben wij een mooie organische productenlijn van Roldophe & Co en Flora & Curl. Natuurlijke proteïnes zorgen ervoor dat jouw haar wordt gevoed tot in de haarwortels. Alle producten zijn vegan friendly, biologisch, natuurlijk en verantwoord. Deze transparante productenlijnen hebben het allemaal! Er zijn geen gevaarlijke ingrediënten toegevoegd. Ook zitten er geen siliconen in waardoor er een laagje om je krullen heen komen. Ga voor een natuurlijke slag in je haar! Rijke en natuurlijke ingrediënten zullen jouw haar door en door voeden. Het resultaat is meer veerkracht en glans in je haar. Wil je graag meer weten over onze duurzame kapsalon net buiten Middelburg? Maak een afspraak via de online agenda of neem contact op met een van onze natuurkappers of haarcoaches via WhatsApp.

Natural HairDo         

Natuurkapper & Haarcoach tussen Vlissingen  & Middelburg                             

OPENINGSTIJDEN
op afspraak via de online agenda link of WhatsApp

woensdag t/m vrijdag 9.30 - 17.00 u  

donderdag- vrijdagavond: 19.00 - 21.00 u
zaterdag: 9.30 - 13.00 u  


ADRES / CONTACTGEGEVENS:

Nieuwe Vlissingseweg 235
4387 AE Vlissingen
M: 0623485152
E: info@naturalhairdo.nl
W: www.naturalhairdo.nl
KvK:  76640825
BTW:  NL003112670B31

Ben je in goede gezondheid? Fijn, dan kun je een afspraak maken via de 'agenda button'.
Wil je een DIY kleurproduct of anders bestellen? Neem even contact op voor verdere informatie.
Speciale producten voor mooie krullen zijn direct via de ONLINE-STORE te bestellen, zie ook de 'CurlShop'  button.

 

Boek een afspraak  via de 'agenda button' (inclusief tarieven) of middels WhatsApp: 0623485152
Heb je een vraag? Dit kan via de 'contact button' of direct (indien online) met de chat.

 


Bij afslag Vrijburg direct linksaf met oneven huisnummers. Naast rijbewijsshop Wolf bevindt zich Natuurkapper Natural HairDo met vrij parkeren langs de ventweg.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
Like  Natuurkapper Natural HairDo

Op al mijn overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing