top of page

Natuurlijke kleuring, highlights en styling bij de kapper in Vlissingen

Op zoek naar de natuurlijke route naar trendy en glanzend mooi haar? Vind jij duurzaamheid en respect voor dier en milieu net zo belangrijk als ons? Neem eens een kijkje bij de kapper in Vlissingen. Hier staan jouw wensen, kleurtype en een trendy haarstijl centraal. In onze gezellige salon staat de tijd als het ware even stil en kun je tot jezelf komen en krijgt je de aandacht die je verdient. Tijdens de behandeling kun je genieten van een heerlijk kopje biologische koffie of kruidenthee. Of wil je liever glaasje water? Dan staat er fris water voor je klaar uit een gezuiverd en gealkaliseerd waterzuiveringssysteem. Daarbij krijg je professioneel advies van de natuurkapper en haarcoach. Kun je wel wat ontspanning gebruiken? Laat je verwennen door een ontspannen hoofdmassage zoals de Indiase hoofdmassage. Hierbij wordt extra haarolie gebruikt zodat een gezonde hoofdhuid en haargroei wordt bevorderd. Als natuurkapper gebruiken wij tijdens de hoofdmassage alleen natuurlijke en ecologische producten.

BlondcurlyhairMINERAL_WHITENER.png
mail logo-png-320x132.png

Ontgift jouw haar met een detox behandeling bij de kapper in Vlissingen

Voordat je je haar laat kleuren is het aan te raden om voorafgaand aan deze behandeling je haar te ontgiften door een detox behandeling. Door het gebruik van zeezout, kaolin klei en parelmoer worden siliconen en build-up verwijderd waardoor de natuurkleuring dieper in je haar kan doordringen. Een ware wellness beleving en een weldaad voor je zintuigen! Daarna is je haar in goede conditie om aan een kleurbehandeling te beginnen met natuurlijke kleuren. Hiervoor maken wij gebruik van een minerale haarverf. De minerale pigmenten komen zo uit de natuur en de natuurpigmenten bepalen samen met jouw eigen haarkleur de uiteindelijke kleur. Doordat er gebruik wordt gemaakt van plantaardige oliën, klei en mother of pearl extracten zal jouw haar een boost krijgen. Wilt jij je authentieke uitstraling versterken met natuurlijke haarverf die past bij jouw kleurtype? De natuurkapper in Vlissingen adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden.

mail logo-png-320x132.png

De kapper in Vlissingen staat voor biologisch, duurzaam en vegan friendly

Natural HairDo gelooft in de kracht van de natuur en gebruikt alleen producten die op en verantwoorde, biologische en duurzame manier tot stand zijn gekomen. Zo bevat de plantenkleuringslijn Organic Infused Colors alleen maar natuurlijke ingrediënten, zoals verzorgende kruiden en Aloë Vera. De Aloë Vera plant is niet alleen goed voor de luchtzuivering in je huis maar werkt ook erg kalmerend voor je hoofdhuid. De haarkleuring uit de plantenkleuringslijn voelt prettig aan en wordt makkelijk uitgespoeld. Zelfs bij de grijs haar wordt je haar fenomenaal goed gedekt. Neem eens een kijkje bij Natural HairDo en laat je door de natuurkapper adviseren over natuurlijke producten die bij jouw wensen, haarstijl en hoofdhuid passen. Jouw weg naar glanzend en mooi haar op natuurlijke basis begint hier! Maak een afspraak via de ‘agenda link’ of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 23 48 51 52. Wij heten je van harte welkom in onze gezellige salon.

bottom of page