Natuurlijke kleuring, highlights en styling bij de kapper in Vlissingen

Op zoek naar de natuurlijke route naar trendy en glanzend mooi haar? Vindt u duurzaamheid en respect voor dier en milieu net zo belangrijk als ons? Neem eens een kijkje bij de kapper in Vlissingen. Hier staan uw wensen, kleurtype en een trendy haarstijl centraal. In onze gezellige salon staat de tijd als het ware even stil en kunt u tot uzelf komen en krijgt u de aandacht die u verdient. Tijdens de behandeling kunt u genieten van een heerlijk kopje biologische koffie of kruidenthee. Of wilt u liever glaasje water? Dan staat er fris water voor u klaar uit een gezuiverd en gealkaliseerd waterzuiveringssysteem. Daarbij krijgt u professioneel advies van de natuurkapper en haarcoach. Kunt u wel wat ontspanning gebruiken? Laat u verwennen door een ontspannen hoofdmassage zoals de Indiase hoofdmassage. Hierbij wordt extra haarolie gebruikt zodat een gezonde hoofdhuid en haargroei wordt bevorderd. Als natuurkapper gebruiken wij tijdens de hoofdmassage alleen natuurlijke en ecologische producten.

Ontgift uw haar met een detox behandeling bij de kapper in Vlissingen

Voordat u uw haar laat kleuren is het aan te raden om voorafgaand deze behandeling uw haar te ontgiften door een detox behandeling. Door het gebruik van zeezout, kaolin klei en parelmoer worden siliconen verwijderd waardoor de natuurkleuring dieper in uw haar kan doordringen. Een ware wellnessbeleving en een weldaad voor uw zintuigen! Daarna is uw haar in goede conditie om aan een kleurbehandeling te beginnen met natuurlijke kleuren. Hiervoor maken wij gebruik van organic plantenkleuring. De minerale pigmenten komen zo uit de natuur en de natuurpigmenten bepalen samen met uw eigen haarkleur de uiteindelijke kleur. Doordat er gebruik wordt gemaakt van plantaardige oliën, klei en mother of pearl extracten zal uw haar een boost krijgen. Wilt u uw authentieke uitstralingen versterken met natuurlijke haarverf die past bij uw kleurtype? De natuurkapper in Vlissingen adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden.

De kapper in Vlissingen staat voor biologisch, duurzaam en vegan friendly

Natural HairDo gelooft in de kracht van de natuur en gebruikt alleen producten die op en verantwoorde, biologische en duurzame manier tot stand zijn gekomen. Zo bevat de plantenkleuringslijn Organic Infused Colors alleen maar natuurlijke ingrediënten, zoals verzorgende kruiden en Aloë Vera. De Aloë Vera plant is niet alleen goed voor de luchtzuivering in uw huis maar werkt ook erg kalmerend voor uw hoofdhuid. De kleurspoeling uit de plantenkleuringslijn voelt prettig aan en wordt makkelijk uitgespoeld. Zelfs bij de grijs haar wordt uw haar fenomenaal goed gedekt. Neem eens een kijkje bij Natural HairDo en laat u door de natuurkapper adviseren over natuurlijke producten die bij uw wensen, haarstijl en hoofdhuid passen. Uw weg naar glanzend en mooi haar op natuurlijke basis begint hier! Maak een afspraak via de ‘agenda link’ of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 23 48 51 52. Wij heten u van harte welkom in onze gezellige salon.

Natural HairDo         

Natuurkapper & Haarcoach tussen Vlissingen  & Middelburg                             

OPENINGSTIJDEN
op afspraak via de online agenda link of WhatsApp

woensdag t/m vrijdag 9.30 - 17.00 u  

donderdag- vrijdagavond: 19.00 - 21.30 u
zaterdag: 9.30 - 13.30 u  


ADRES / CONTACTGEGEVENS:

Nieuwe Vlissingseweg 235
4387 AE Vlissingen
M: 0623485152
E: info@naturalhairdo.nl
W: www.naturalhairdo.nl
KvK:  76640825
BTW:  NL003112670B31

Ben je in goede gezondheid? Fijn, maar tijdens de lock down kunnen we je helaas niet behandelen. Wil je een DIY product of anders bestellen? Neem even contact op.
 

Boek een afspraak `vanaf 20-01-2021 via de 'agenda knop' hierboven of middels WhatsApp: 0623485152
Heb je een vraag? Dit kan via de 'knop contact pagina ' of direct met de chat, (indien online).

 


Vrij parkeren in de straat bij afslag Vrijburg, linksaf (oneven nrs.) tegenover bushalte Abeele

Op al mijn overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
Like  Natuurkapper Natural HairDo