DIY-Natuurlijke haarverf voor thuis

Uitleg mineral haarkleuring en plantenkleuring + link met gebruiksaanwijzing. 
1e x afspreken in de salon en daarna het recept bestellen voor thuis met gebruiksaanwijzing, composteerbare handdoek, plastic mutsje, plastic handschoenen, diep reinigende shampoo, sample haarmask als nabehandeling en recept op maat met een kleurbehandeling voor kort haar, half lang haar of lang haar in plastic zipzakje of -bakjes, sample
Gebruiksaanwijzing als link toevoegen. 

De natuurlijke kleuring

De minerale pigmenten komen rechtstreeks uit de natuur en bepalen samen met je natuurpigment de uiteindelijke kleur.  De haarkwaliteit leeft op na iedere kleurbehandeling door de intentsieve verzorging van diverse plantaardige oliën, klei en mother of pearl extracten. De kleuringen bevatten géén Ammonia, PDD, PTD, Resorcinol EDTA en MEA.

De plantenkleuring is geheel biologisch en bevat diverse verzorgende kruiden, Aloë Vera en kleurende plantextracten zoals henna, cassia en indigo. De vermaling is zeer fijn zonder vulmiddelen. Net als bij de minerale kleuring bevatten ze prachtige kleuren en zijn de (grijs)dekkende resultaten zeer goed. Een dubbelkleuring van de Organic Infused Colours is vaak niet nodig. In de meeste gevallen dekt de kleur in één keer en blijft de kleur met de juiste verzorging goed in tact.

Organic%20plantenkleuring_edited.jpg