Welkom bij de ONLINE-STORE van Natural HairDo
Voor jouw natuurlijke, botanische ECO haarproducten die zowel geschikt zijn voor krullen, slag en steil haar

In de online-store vind je een deel van de collectie natuurlijke-biologische haarproducten die bij natuurkapsalon Natural HairDo te koop zijn. Hiermee wil ik je kennis laten maken met natuurlijke haarmerken die ik met grote zorg voor mijn bedrijf heb uitgekozen. Haarproducten die specifiek geschikt zijn voor krullen en slag, zonder harde chemicaliën en goed zijn voor de gezondheid en leefomgeving. Onderstaande producten zijn geschikt voor wie de CG methode wil volgen, bevatten geen microplastics en zijn Vegan friendly.


Gratis verzending v.a. €75,-
Wegens duurzame redenen en onze kleine webshop wordt de verzending pas vanaf €35,- in behandeling genomen.
Alle producten zijn sowieso bij Natural HairDo op afspraak af te halen.
Gratis afhalen aanvinken op datum/tijdstip vóór je checkout.
Verwerking binnen 1 - 2 werkdagen Bezorging binnen 3 - 4 werkdagen


In de kapsalon werk ik met Eco gecertificeerde en 100% natuurlijke botanische producten zoals:

  • Rodolphe & Co uit Bretagne, FR met 3 certificeringen: Ecocert - Cosmebio - 1% for the Planet, Naast de haarverzorging- en stylingsproducten werk ik in de kapsalon ook met natuurlijke haarverf en ontkleuringen zoals de Mineral Colors en Mineral Whitener en biologische plantenkleuringen zoals de Organic Infused Colors.
  • Hair Force -voedingssupplementen van Rodolphe & Co uit Bretagne om je haar van binnenuit te versterken met natuurlijke vitaminen en mineralen.
  • Flora & Curl uit de UK, een botanische haarverzorgingslijn met 100% natuurlijke producten speciaal ontwikkeld voor krullen en haar met slag, zoals de Hydrate Me en de Style Me lijn.
  • Natural HairDo In de natuur-kapsalon vind je de volledige collectie en kan je tijdens de behandeling kennis maken met de haarproducten. Heb je vragen en/of wil je online andere producten bestellen die niet in de Online-Store staan? Neem dan per e-mail contact op met info@naturalhairdo.nl
Uitgelichte producten