Welkom bij de ONLINE-STORE van Natural HairDo
Voor jouw natuurlijke, botanische ECO haarproducten die zowel geschikt zijn voor krullen, slag en steil haar

In de online-store vind je een collectie natuurlijke-biologische haarproducten die bij natuurkapsalon Natural HairDo te koop zijn. Hiermee wil ik je kennis laten maken met natuurlijke haarmerken die ik met grote zorg voor mijn bedrijf heb uitgekozen. De meeste Eco haarproducten zijn specifiek geschikt voor krullen en slag, zonder harde chemicaliën voor wie de CG methode wil volgen. De producten bevatten sowieso geen microplastics, zijn Vegan friendly en en goed zijn voor de gezondheid en leefomgeving. De ingrediënten worden transparant vermeld, zonder green washing.


Wegens duurzame reden en kleine webshop wordt de verzending pas vanaf €34,90 in behandeling genomen.
Gratis verzending v.a. €75,- Alle producten zijn sowieso gratis bij Natural HairDo op afspraak af te halen. (aanvinken vóór checkout).
Verwerking binnen 1 - 2 werkdagen. Bezorging binnen 3 - 4 werkdagen


In de kapsalon werk ik met Eco gecertificeerde en natuurlijke botanische producten zonder green washing zoals:

  • Rodolphe & Co uit Bretagne, FR met 3 certificeringen: Ecocert - Cosmebio - 1% for the Planet, Naast de haarverzorging- en stylingsproducten werk ik in de kapsalon ook met natuurlijke haarverf en ontkleuringen zoals de Mineral Colors en Mineral Whitener en biologische plantenkleuringen zoals de Organic Infused Colors. Deze kan je na één bezoek in de salon of als DIY kleurpakket inkopen.
  • Hair Force -voedingssupplement van Rodolphe & Co uit Bretagne om je haar van binnenuit te versterken met natuurlijke vitaminen en mineralen.
  • Flora & Curl uit VK, een botanische haarverzorgingslijn met 100% natuurlijke producten speciaal ontwikkeld voor krullen en haar met slag, zoals de Hydrate Me en de Style Me lijn.
  • k Pour Karité Haarmascara uit FR, een Ecocert gecertificeerd product, ontwikkeld in verschillende kleuren om de (grijze) uitgroei te camoufleren. Gemakkelijk aan te brengen met het borsteltje. Ideaal ook tussen de kleurbehandelingen in te gebruiken b.v. langs de scheiding en slapen.
Natural HairDo In de natuur-kapsalon vind je de volledige collectie en kan je tijdens de behandeling kennis maken met de haar- en huidverzorginsproducten en minerale make-up, tijdens inwerking kleurbehandeling.

  • Biocosmé - Ellethic Mediterranean beauty in haar-neutrale shampoo bars die je haarkleur niet laat teruglopen. Ook voor de lichaam en huidverzorging. De collectie is in de salon aanwezig in mini en grootverpakking tins. Zeer gemakkelijk voor op vakantie en bij het sporten.
  • Loelle Organic Beauty uit Zweden, met prachtige bio oliën, zoals jojoba olie, argan olie, hennepzaad olie, African black soap en Rhassoul klei etc. Te gebruiken voor huid en haar.
  • Mintenz natural cosmetics. Een minerale make-uplijn die zeer zacht is voor de huid, zonder conserveringsmiddelen en zelfs de huid kalmeert.

Heb je vragen en/of wil je producten bestellen die in in de Online-store staan? Neem dan contact op per mail: info@naturalhairdo.nl of What'sApp 0623485152


Uitgelichte producten