top of page

Stichting Haarwensen & meerdere interessante links

Wil jij ook je haar doneren voor Stiching Haarwensen?
Natural HairDo knipt en verzorgt jouw haar op professionele wijze, zodat je met een mooi metamorfose kapsel weer de deur uitgaat samen met jouw prachtige donatievlecht! 

Wil jij ook iets betekenen voor kinderen die om één of andere reden geen haar meer hebben en waar geen geld is voor de aanschaf van een mooie pruik van natuurhaar?

Heb jij ongeverfd, gezond natuurhaar en is het minimaal 30 cm lang? Dan kan je je haar doneren en hiermee een kind dolblij maken met een volle haardos.

 

Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een haarwerk/pruik van echt haar kunnen dragen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor ouders.

 

Geverfd en/of grijs haar   Is je haar grijs en/of geverfd, maar toch in goede conditie? Dan kan je je haar doneren aan de Haarstichting. Dit is voor volwassenen die niet kapitaal krachtig genoeg zijn om zelf een haarwerk te kopen.

 

Natuurkapper Natural HairDo draagt Stichting Haarwensen en de Haarstichting een warm hart toe en wil graag haar steentje bijdragen door hier meer aandacht aan te geven.
Voldoet jouw haar aan de eisen? Neem voor meer informatie een kijkje op hun website   

Neem een metamorfose knipbehandeling bij Natural HairDo en doneer zelf je haar aan de Stichting,

Bedenkt dat je hiermee iemand heel blij mee hebt gemaakt!!!
Zelf heb je hiermee dubbel gespaard. Het sparen van je haar en de uitsparing van een knipbehandeling bij een professionele kapper. Dat is het sparen méér dan waard geweest!

Maak een knipafspraak bij Natural HairDo
en geef aan dat het om een haardonatie/metamorfose gaat.

 

Links van andere websites waarmee Natural HairDo verbonden is:

Chapter Green

Het nieuwe hoofdstuk in de kapperswereld start bij Chapter Green. Wij zijn een beweging voor kappers en consumenten die bewust omgaan met people, planet en product. In onze community delen we kennis, organiseren we evenementen en houden we ons bezig met innovatieve oplossingen voor  kappers, partners en consumenten.

Wie Wat Haar 

WieWatHaar is hét inspiratieplatform voor hair- & beauty professionals & beauty lovers. Een interactief platform dat een brug slaat tussen de hair-& beautybranche en de consument. Hier vind je het laatste beautynieuws, trends, professionele merken en meer dan 20.000 salons. WieWatHaar is een podium voor professionals, waar consumenten ‘backstage’ een kijkje kunnen nemen in de wereld van hair & beauty.

Natuurkappers in Nederland en België
Informatie over natuurkappers met adressenlijsten per provincie. Zeeland: Natural HairDo. 

bottom of page