top of page

MINTENZ  Minerale Make-Up

mintenz-logo-zwart-x2.png

Mintenz is een natuurlijke huidverzorging- en minerale make-uplijn, dat Vegan en Dierproefvrij is.

Als natuurkapper ben ik erg blij met deze minerale en natuurlijke make-up lijn. De minerale make-up van Mintenz ademt en kalmeert zelfs de meest gevoelige huid.
 

De Minerale make-up kan in de salon zelf uitgeprobeerd worden, tijdens het modeldrogen na een knip- of natuurlijke kleurbehandeling. Daarnaast krijg je advies welke kleuren bij je kleurtype passen en hoe de minerale make-up het beste aangebracht kan worden.
 

Het is uniek om producten op een verantwoorde en hygiënische wijze uit te proberen voordat je tot aanschaf over gaat.
Vooraf wordt je huid door de natuurlijke reinigingsproducten van Mintenz gereinigd en verzorgd. Zonder kosten, gewoon om even kort te ervaren hoe dit product op je huid aanvoelt en kan ervaren hoe je met een enkel laagje er al zoveel frisser en gaver uit kan zien.

Mijn moeder was schoonheidsspecialiste en als kind ben ik ermee groot gebracht om bij de beautybar van alles te mogen uitproberen bij mezelf en vriendinnetjes. Later in de kapsalon en hobbymatig voor optredens e.d. heb ik bij vele de visagie gedaan, maar van de foundations was ik zelf nooit een fan van. Het afdekkende en wat verstoppende karakter van zelfs de lichtere foundations, weerhield me ervan deze met plezier voor mezelf te gebruiken.

Op de beauty & hairbeurzen had je op een gegeven moment losse aardepoeders. Dat ging al veel beter, maar ik voelde mijn huid dan toch altijd een beetje trekken en werd er erg vlekkerig van.
 

Wat een prettige ervaring is het met de minerale poeders van Mintenz. Zelf met een klein laagje krijg je een prachtige egale huid en zelf bij meerdere laagjes zie je de make-up niet zitten. Zo versmelten de minerale poeders zich met de natuurlijke oliën van je huid. Doordat het droge natuurlijke aarde poeders zijn, zitten er geen conserveringsmiddelen in. De huid kan ademen en de mineralen kalmeren zelfs de huid. Je huid, gezondheid en onze totale leefomgeving varen er wel bij.
 

Vraag er gerust naar om het eens uit te proberen en vraag advies hoe dat voor jou het beste kan werken.

 

Mintenz, een geheel nieuwe ervaring die je huid doet sprankelen en toch blijft aanvoelen als je eigen huid.  

Display.poeder.Mintenz.jpg

Heb je interesse in een workshop visagie voor jezelf of in een klein groepje?

 

 

Klik op de button  voor meer informatie.       

 

 

 

 

     
 

20220429_200030.jpg
bottom of page