Wees lief voor uw haar en kies natuurlijke haarverf bij de kapper

Wilt u trendy en glanzend mooi haar? En wilt u dit het liefst bereiken volgens een natuurlijke route? Bij Natural HairDo gebruiken alle kappers natuurlijke haarverf zodat uw haar er glanzend en mooi uit ziet. Zeg maar dag tegen haaruitval, jeuk en chemische geurtjes. Omarm de wonderen van de natuur door uw haar te laten verwennen met organische en biologische haarproducten. Maak een afspraak bij Natural HairDo en laat uw haar verzorgen, knippen en kleuren in een gezellige kapsalon waar we uitsluitend met natuurlijke producten werken. Als u voor het eerst bij ons komt, krijg u een gratis analysegesprek van een kwartier. Dit is de eerste opstap in een natuurlijke route naar een coupe en styling die uw persoonlijkheid en uitstraling versterken.

Laat uw haar natuurlijk kleuren bij de natuurkapper

Onder het genot van een kopje biologische koffie of kruidenthee wordt uw haar in model gebracht. Wilt u gaan voor een nieuwe kleur of uw haar laten ontkleuren? Onze stylisten adviseren u hier graag over. Voor haarkleuren gebruiken wij uiteraard alleen eco gecertificeerde producten. Wilt u creatief en trendy uw haar laten kleuren? Dan zijn de producten van Roldophe & Co met uitstek geschikt. En het mooie is, ze zijn goed voor u, goed voor uw gezondheid en goed voor de natuur. Met Rodolphe & Co Eco haarverf heeft u gezond en natuurlijk geverfd haar waarbij minerale pigmenten zijn gebruikt. Hierdoor ervaart u geen last van stinkende en chemische luchtjes. Op die manier kunnen wij verantwoord, natuurlijk, biologisch en duurzaam uw haar in model brengen.
 
De producten Roldophe & Co staat erom bekend dat ze alleen de ingrediënten bevatten die nodig zijn voor een gezonde hoofdhuid en glanzend haar. Er zitten geen siliconen in waar uw haar anders zo slap van wordt. Uw haar wordt uitsluitend gevoed door rijke en natuurlijke ingrediënten.

Wat levert het natuurlijk kleuren van mijn haar mij op?

Onze ecologische en vegan friendly haarkleuringsproducten zorgen ervoor dat de kleuring een natuurlijk resultaat geeft. Zo blijven natuurlijke nuances in uw haar zichtbaar. Als u kiest voor de plantenkleuring, gaat u voor een multifunctioneel product. Deze kuur zorgt namelijk voor sterk, mooi en vol haar dat ook nog eens haaruitval tegengaat. Een andere optie is de minerale eco kleuring die zeer mild en verzorgend werkt. Uw hoofdhuid voelt rustig aan, want de eco haarkleuringen zorgen er voor dat u geen irritaties of jeuk zult ervaren. Bovendien heeft u een stuk minder kans op een allergische reacties. Wilt u het milieu en uw gezondheid niet belasten? Maak een afspraak bij Natural HairDo om u te laten adviseren over de verschillende haarkleuringsproducten. Kiest u voor eco haarverf of een eco plantenkleuring? Wij geven u advies op basis van uw wensen waardoor u gegarandeerd met een trendy haarstijl de deur uitgaat. Boek een afspraak bij de natuurkapper in Vlissingen tussen Middelburg en Vlissingen via de ‘Boek nu’-knop of stuur een appje naar 06 23 48 51 52.

Natural HairDo         

Natuurkapper & Haarcoach tussen Vlissingen  & Middelburg                             

OPENINGSTIJDEN
op afspraak via de online agenda link of WhatsApp

woensdag t/m vrijdag 9.30 - 17.00 u  

donderdag- vrijdagavond: 19.00 - 21.30 u
zaterdag: 9.30 - 13.30 u  


ADRES / CONTACTGEGEVENS:

Nieuwe Vlissingseweg 235
4387 AE Vlissingen
M: 0623485152
E: info@naturalhairdo.nl
W: www.naturalhairdo.nl
KvK:  76640825
BTW:  NL003112670B31

Ben je in goede gezondheid? Fijn, maar tijdens de lock down kunnen we je helaas niet behandelen. Wil je een DIY product of anders bestellen? Neem even contact op.
 

Boek een afspraak `vanaf 20-01-2021 via de 'agenda knop' hierboven of middels WhatsApp: 0623485152
Heb je een vraag? Dit kan via de 'knop contact pagina ' of direct met de chat, (indien online).

 


Vrij parkeren in de straat bij afslag Vrijburg, linksaf (oneven nrs.) tegenover bushalte Abeele

Op al mijn overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
Like  Natuurkapper Natural HairDo