Natuurlijke haarverf! Kleur ook thuis DIY je haar met de biologische plantenkleuring

Bijgewerkt op: 2 nov. 2021


Gemengd recept met de 100% Organic Plantenkleuring van Rodolphe & Co

De Organic Plantenkleuring van Rodolphe & Co versterkt en verzorgt je haar door en door. De zuiverende en verzachtende kruiden met Aloë Vera helpen hieraan mee. De haarzakjes raken (naast een natuurlijke haarverzorging) niet meer in stress door de harde chemicaliën en andere ongezonde stoffen, waardoor je haar gezonder wordt, meer glans en veerkracht geeft en minder snel zal opsplitsen en uitvallen. Ideaal als je mooier en gezonder haar wilt! De plantenkleuring mengt zich met je natuurlijke haarkleur, waardoor je haarkleur meer leeft en de uitgroei er geleidelijk uit slijt. Grijze haren vallen tijdens het uitgroeien hierdoor minder op.


In de lichtere plantenkleuring kun je dit ook combineren met de Mineral Whitener van R&C, een zeer zacht oplichtend poeder zonder harde chemicaliën en allergische stoffen. Geschikt voor subtiele balayage en highlights effecten. In de donkere kleurtinten is dat niet geschikt en in de lichtere haarkleuringen dit wordt uitsluitend in de salon zelf gedaan.


De kleuring is zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn, zwanger zijn, zware medicijnen slikken, een chemokuur hebben ondergaan, minder gifstoffen via de huid binnen willen krijgen en/of onze. en omgeving niet meer willen belasten. Kortom lekker gezond bezig zijn met je haar en genieten van je nieuwe sprankelende haarkleur.


Naast de plantenkleuring en oplichtende klei is er ook een natuurlijke Minerale Haarverf zonder schadelijke stoffen. Deze natuurlijke haarverf is vooral geschikt voor de koelere tinten, maar vrijwel alle tinten zijn mogelijk. De Mineral coloring kleurt het haar in zonder het haar op te lichten en is thuis in te zetten, mits je het zelf kan ophalen en binnen 30 minuten thuis kan opzetten. Het recept wordt met verschillende tinten bij elkaar in een potje gedaan met de Eco-activator apart. Doordat het niet meer luchtdicht is afgesloten in een tube is het beperkt houdbaar.


De Biologische plantenkleuring kan wel zeer gemakkelijk per brievenbuspakket verstuurd worden of gratis in de salon worden afgehaald. Thuis doe je hier warm water bij en volg je het persoonlijk stappenplan van jouw recept. Zie hier de algemene gebruiksaanwijzing https://www.naturalhairdo.nl/nieuws


Kom eerst één of twee keer naar de salon voor een kleurbehandeling om met de biologische plantenkleuring tot een goed recept te bekomen. Zodra jouw persoonlijk recept naar wens is vastgesteld kun je 75g of 100g afnemen en lekker DIY thuis aan de slag gaan. Maak online een afspraak en informeer naar de mogelijkheden.


Rodolphe en Co. 3x gelabeld met Cosmebio, Ecocert en 1% For the Planet.

Take care, stay healthy!