top of page

Nieuw! Mintenz, Organic Cosmetics Nu uit te proberen en te koop bij Natural HairDo

Tjitske Anderiesse-Schaap

12 mei 2022

Mintenz De Minerale make-uplijn die ademt en zelfs de meest gevoelige huid kalmeert

Mintenz, Natural Cosmetics: Een natuurlijke huidverzorging- en minerale make-uplijn uit Nederland.

Als natuurkapper ben ik erg blij met deze minerale en natuurlijke make-up lijn. De minerale foundation van Mintenz ademt en kalmeert zelfs de meest gevoelige huid.

De Minerale make-up kan in de salon zelf uitgeprobeerd worden. B.v. als je haar na het knippen of natuurlijke haarkleuring in model gedroogd wordt. Daarnaast krijg je advies welke kleuren bij je kleurtype passen en hoe de make-up het beste aangebracht kan worden. Het is uniek om producten op een verantwoorde hygiëne manier uit te proberen voordat je tot aanschaf over gaat. Vooraf wordt je huid door de natuurlijke reinigingsproducten van Mintenz gereinigd en verzorgd. Zonder kosten, gewoon om even kort te ervaren hoe dit product op je huid aanvoelt en het geheel past bij je uiterlijk.
Als kind ben ik ermee groot gebracht en later in de kapsalon en hobbymatig voor optredens e.d. bij vele de visagie gedaan, maar ik was er eigenlijk nooit fan van. Althans niet van de make-up zelf. Het afdekkende en wat verstoppende karakter van zelfs de lichtere foundations, weerhield me ervan deze met plezier voor mezelf te gebruiken.

Op de beurzen had je wel b.v. aardepoeder. Dat ging al veel beter, maar ik voelde mijn huid dan toch altijd een beetje trekken en je werd er erg vlekkerig van.

Wat een ervaring is het met de minerale poeders van Mintenz. Zelf met een klein laagje krijg je een prachtige egale huid en zelf bij meerdere laagjes zie je de make-up niet zitten. Zo versmelten de minerale poeders zich met de natuurlijke oliën van je huid. Doordat het droge natuurlijke aarde poeders zijn, hoef je geen conserveringsmiddelen toe te voegen. Onze huid, gezondheid en onze totale leefomgeving varen er wel bij.

Vraag er gerust naar om het eens uit te proberen en vraag advies hoe dat voor jou het beste kan werken. Mintenz, een geheel nieuwe ervaring die je huid doet sprankelen en toch blijft aanvoelen als je eigen huid.

bottom of page